"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VAATA OTSE! COVID-19 viiruse levikut ja prognoose tutvustavad Irja Lutsar ning Krista Fischer (0)
07. aprill 2020
Scanpix

Tartu Ülikooli bio- ja siirdemeditsiini instituudi professor Irja Lutsar ning Tartu Ülikooli matemaatilise statistika professor Krista Fischer tutvustavad koroonaviiruse leviku hetkeolukorda Eestis ja prognoose viiruse edasise leviku kohta.

„COVID-19 viiruse levik ja prognoosid: prof Irja Lutsar ning prof Krista Fischer“ from Videal Live on Vimeo.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.