"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Põhja-Tallinn tühistab kõik avalikud üritused kuni jaanipäevani (0)
14. aprill 2020
Anna Aurelia Minev/ ERR

"Nii avalikku kui ka erasektorit on ootamas finantsiliselt rasked ajad ja meie poolt oleks vastutustundetu teha kulutusi sündmustele, mille toimumise võimalikkuses me kindlad ei ole," selgitas Põhja-Tallinna linnaosavanem Peeter Järvelaid.

Tulenevalt eriolukorrast tühistab linnaosavalitsus kõik aprillis, mais ning juuni esimesel poolel toimuma kavandatud avalikud üritused.

“Meil ei ole kindlustustunnet, millal eriolukorrast tingitud piirangud võiksid lõppeda. Kuna ürituste ettevalmistamine kestab mitmeid nädalaid enne ürituste toimumist, siis peame oma tegevuste planeerimisel olema ennetavad. Selge on ka see, et nii avalikku kui ka erasektorit on ootamas finantsiliselt rasked ajad ja meie poolt oleks vastutustundetu teha kulutusi sündmustele, mille toimumise võimalikkuses me kindlad ei ole,” selgitas Järvelaid.

Sellest otsusest tulenevalt ei toimu 10. mai emadepäeva kontserti, 10. mai suurt Stroomi kevadlaata, linnaosavalitsus ei osale lastekaitsepäeva korraldamises Lennusadama territooriumil, lükkub edasi linnaosa traditsiooniline lauluvõistlus Siller ja ei toimu eakatele suunatud tegevusi eakate filmiklubi ning eakate akadeemia näol.

Traditsioonilise avaliku jaanitule korraldamise osas teeb linnaosavalitsus otsuse juuni alguses.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.