Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Raamatukoguhoidja aitab seenioritel uudistega kursis olla (0)
14. aprill 2020
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Raamatukoguhoidja loeb ette artikleid ERR-i eesti- ja venekeelsetest uudiseportaalist ning päeva- ja nädalalehtedest. Soovi korral otsib raamatukoguhoidja välja huvipakkuva õigusakti Riigi Teatajast. 

Mai alguseni ootavad Tallinna Keskraamatukogu raamatukoguhoidjad Skype ja telefonikõnesid, et Eesti Rahvusringhäälingu uudisteportaalist ning suurematest päeva- ja nädalalehtedest artikleid ette lugeda. 

Lisaks seenioride Skype vestlusklubile ja koolitusprogrammile “Seeniorid digitargaks” pakub raamatukogu nüüd ka Skype’i ja telefoni vahendusel uudiste ettelugemist neile, kel endal pole võimalik ajalehti koju tellida või kes digilehti ei saa lugeda. Seeniorid, kes soovivad saada lisa tele- ja raadiouudistele, on oodatud raamatukoguga ühendust võtma. Raamatukoguhoidja loeb ette artikleid ERR-i eesti- ja venekeelsetest uudiseportaalist ning päeva- ja nädalalehtedest. Soovi korral otsib raamatukoguhoidja välja huvipakkuva õigusakti Riigi Teatajast, loeb selle ette või saadab väljavõtte.  

Eestikeelsete ajalehtede valikus on: Eesti Ekspress, Eesti Päevaleht, Postimees, Õhtuleht ja Sirp. Uudiste ettelugemine toimub E-R 12-18. Skype’i kontakt: Uudised Skypes; telefoninumbrid: 674 8647 ja 653 2556.

Vene keeles loetakse ette ajalehti: Аргументы и факты, Литературная газета, Молодежь Эстонии ja Собеседник. Uudiste ettelugemine toimub E-R 14-16. Skype’i kontakt: VKO Yritused; telefoninumber: 683 0962. 

Helistamisel sõltub kõne hind teie telefonioperaatorist ja teenusepaketist, raamatukogu kõne eest tasu ei võta.

Uudiste ettelugemine on suunatud seenioridele, kes tunnevad puudust päevauudistest, vajavad infot igapäevaeluks ning kel puudub majanduslik võimalus ajalehti koju tellida. Raamatukogu vastab ka infopäringutele eesti, vene ja inglise keeles teisipäevast reedeni kell 10-18.  Küsimusi saab esitada telefoni teel 683 0917 (eesti ja inglise keeles) ja 632 7463 (vene keeles) ning reaalajas chati ja Skype vahendusel, lisaks ka e-posti teel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.