"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Mustamäe mänguväljakud läbivad uuenduskuuri (0)
23. aprill 2020

"Me teeme omalt poolt kõik selleks, et kui saame oma lapsed jälle – loodetavasti juba maikuu teises pooles või vähemalt juunis – mänguväljakutele lubada, oleks seal kõik korras, puhas, suurepärane ja ohutu," märkis Mustamäe linnaosavanem Lauri Laats. 

Mustamäel alustati väikelaste mänguväljakute korrastusega. Liivapuhastusmasinad undavad, kõik atraktsioonid vaadatakse kriitilise pilguga üle ning mis puru, see asendatakse, mis kulunud, uuendatakse, värskest värvikihist rääkimata.

“Eriolukord ei kesta igavesti,” kinnitas Laats. “Me teeme omalt poolt kõik selleks, et kui saame oma lapsed jälle – loodetavasti juba maikuu teises pooles või vähemalt juunis – mänguväljakutele lubada, oleks seal kõik korras, puhas, suurepärane ja ohutu. Väikesed mustamäelased ootavad seda juba pikisilmi ning mis siin rääkida, eks ole endalgi neid tühje ja jõude seisvaid mänguväljakuid nukker vaadata. Samas jälle ongi praegu paras aeg nende korrastamine hooga ette võtta, nii et seda me teemegi.”

Mänguväljakute tavapärased hooldustööd (liivapuhastus, liiva juurde toomine ja koristustööd) lõpetatakse 15. maiks. Suuremad tööd nagu mänguväljaku atraktsioonide osade vahetus või uute lisamine, planeeritakse lõpetada juuni alguseks.

Paralleelselt hooldustöödega käib ka uute mänguväljakute projekteerimine. “Me räägime Männi pargi 7 mänguväljakust, Akadeemia tee 30a ning Akadeemia tee 54 mänguväljakutest. Loodan, et vaatamata praegusele situatsioonile saame sel aastal need projektid ka realiseerida või vähemalt nendega alustada,” selgitas Laats. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.