"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Eriolukord on aidanud kaasa õhu puhtamaks muutumisele (0)
29. aprill 2020
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Tartu ülikooli füüsikainstituudi õhusaaste modelleerimise vanemteadur Marko Kaasiku sõnul on õhk puhtam kogu Eestis ning peamine põhjus on see, et autosid, busse ja muid sõidukeid kasutatakse vähem.

Tänu eriolukorrale on õhk nüüd igal pool puhtam, vahendas BNS esmaspäeval korraldatud veebiseminari “Covid-19 mõju õhukvaliteedile”.

Keskkonnafüüsika professor Heikki Junninen ja Kaasik rääkisid pandeemia mõjust õhukvaliteedile kaug- ja lähiseire pilgu läbi. Kõik, mis atmosfääri paisatakse, tuleb maa peale tagasi ning õhukvaliteet sõltub sellest, kui kiiresti, mis vormis ja kujul see juhtub, selgitas ettekandes Heikki Junninen. Suurem pilt atmosfäärikeemia ja õhku paisatud ainete mõjudest on väga mitmetahuline. Õhusaaste mõjutab rahva tervist ja põllumajandust ning pikemas plaanis kliimat tervikuna. Kuidas on eriolukord mõjunud Tartu õhule?

Õhusaaste vähendamine on päevakorras pidevalt ning eriolukorral on sellele hea mõju, kinnitas Tartu linnavalitsuse keskkonnateenistuse juhataja Ülle Mauer. Ta lisas, et paraku on see lühiajaline.

 Ehkki õhu puhtus sõltub palju ilmast, on Maueri sõnul ülikoolilinnas õhk eriolukorra ajal puhtam eeskätt seetõttu, et autoliiklus on vähenenud. “Kõigiks keskkonnateemalisteks järeldusteks on eriolukorra valguses veel vara. Eks neid hakatakse tegema siis, kui on käes rohkem andmeid pikema aja kohta,” lausus Mauer.

Junninen ja Kaasik nentisid, et keskkonnaseirajatele on eriolukord põnev aeg. Saastetasemed on sel kevadel eriolukorra ajal olnud madalamad kui eelmistel aastatel. Kaasiku sõnul on õhk puhtam kogu Eestis ning peamine põhjus on see, et autosid, busse ja muid sõidukeid kasutatakse vähem. “Tehased meil üldjuhul kinni pole, aga nende roll pole õhusaaste seisukohast Eestis ka nii suur,” rääkis Kaasik.

Liikluse vähenemisest rääkides tõi ta näiteks Tartu–Viljandi maantee, kus liiklus on eriolukorra ajal vähenenud suisa poole võrra. Linnades liikluse vähenemise kohta otseseid andmeid pole, kuid silmaga on näha, et sõidukeid liigub vähem.

Õhukvaliteedi paranemisele aitas teisalt kaasa ka tänavune soe talv tugeva tuulega, mistõttu maju köeti vähem ja tuuled hajutasid saaste. Aprillis langes mitmel pool Eestis lämmastikdioksiidi sisaldus õhus suisa suvisele tasemele, mil seda on üldiselt vähem kui muudel aastaaegadel.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.