"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
ARDER: Kriisiaeg on pannud hindama õpetajate tööd (0)
04. mai 2020
Ilja Matusihis

"Lapsevanemaid on pannud kriisiaeg enam hindama õpetajate tööd, sest on pidanud nüüd ise kodus õpetajarolli asuma," rääkis laulja ja laulukirjutaja Helin-Mari Arder, kuidas tema pere on kriisiajal hakkama saanud. 

“Igatsen sõpradega kokkusaamist! Suurem osa tööasju on piiranguajal ära jäänud,” nentis Arder, et paraku pole tema teha, millal uuesti kontserdid ja esinemised toimuda võiksid. “Ka eriolukorra lõpp ei tähenda ju, et võiks olla ettevaatamatu ja oht oleks täiesti kadunud.”

Arder rääkis, et eelistaks suviste ilmade saabudes esineda õues, kus on kõigil turvalisem. “Lapsevanemaid on pannud kriisiaeg enam hindama õpetajate tööd, sest on pidanud nüüd ise kodus õpetajarolli asuma. Pere on terve päev kodus ja õpetamine osaliselt rohkem vanemate kraes,” lisas Arder, et tema peres on kaks kooliskäivat last, kes koolitöödes rohkem või vähem abi vajavad.

“Muidugi tuleb nüüd rohkem jälgida ka toidusedelit, et see oleks igati vaheldusrikas. Samuti on võimalus rohkem värskes õhus viibida, et hoida tervist tugevana,” tõdes Arder. “Meie õnn on ju see, et Eesti on piisavalt looduslik kant, kus linnades ja nende ümber on piisavalt õhku ja ruumi. Jätkub ka looduslikke randu, kus jalutusnorm täis saada.” 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.