"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Tallinna omastehooldajate projektis on veel vabu kohti (0)
08. mai 2020

Selle aasta lõpuni kestva projekti "Abiks hoolduskoormusega inimesele" eesmärk on välja töötada teenused, mis võimaldaksid omaste hooldajatel elada täisväärtuslikku elu, naasta tööturule või säilitada olemasolev töökoht.

Selle aasta lõpuni kestva projekti “Abiks hoolduskoormusega inimesele” eesmärk on välja töötada teenused, mis võimaldaksid omaste hooldajatel elada täisväärtuslikku elu, naasta tööturule või säilitada olemasolev töökoht.

 “Kui inimene hooldab pika aja jooksul oma lähedast kodus, siis tekib tal teatud tõrjutus tööturult,” rääkis Tallinna abilinnapea Betina Beškina. “Selleks, et tööeas ja töövalmis inimesed ei kaotaks oma kvalifikatsiooni, et nad saaksid tööl käia ja olla sotsiaalselt aktiivselt, on käivitatud see projekt Euroopa abiga.

Projektis saavad osaleda inimesed, kes omavad sissekirjutust Tallinnas, kelle hooldatav on täiskasvanu ja kes ise on tööealine vanuses 16-74 aastat.

Beškina sõnul pooldab projekt elukestva õppe põhimõtteid. “Palju vanemaealisi inimesi tunnevad juba huvi, küsivad, kas nad saavad osaleda,” ütles ta, et samaaegselt ei tohi teistes ESF projektides osaleda.

Infot projekti kohta saab elujärgse linnaosa sotsiaalhoolekande osakonnast ja järgmistelt kontaktidelt:

Anni Raie, tel: 59094144 või anni.raie@tallinnlv.ee (eesti keeles)

Christel Punn, tel: 5520782 või christelpunn11@gmail.com (vene keeles)

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.