"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Suurperede väikelapsed said toetusena kolme nädala mähkmevaru (0)
11. mai 2020
Scanpix/ Foto on illustreeriv

"Koroonavõitluse tippajal abistasime Kuressaare haigla arste igapäevaks vajalike tarbeesemetega, nüüd ulatame abikäe lasterikastele peredele," sõnas Maxima Eesti turunduse ja avalike suhete osakonna juht Janne Laik.

Eelmisel aastal Inglipuu raames alanud Maxima koostöö Eesti Lasterikaste Perede Liiduga sai jätku praegu kehtiva eriolukorra raames, kui Maxima kinkis Eesti Lasterikaste Perede Liidule 20 000 Favorit püksmähet, mis jõuavad liidu peredeni maikuu jooksul, vahendas BNS. 

Laiki sõnul on oluline võimalusel ulatada abikäsi eriolukorras neile, kes vajavad abi kõige enam. “Koroonavõitluse tippajal abistasime Kuressaare haigla arste igapäevaks vajalike tarbeesemetega, nüüd ulatame abikäe lasterikastele peredele, et vähendada nende igapäevakulusid kasvõi natukenegi,” sõnas Laik. 

Eesti Lasterikaste Perede Liidu presidendi Aage Õunapi sõnul on tal hea meel, et abi ja tuge pakutakse ka heategevuste tippajast, nagu seda on jõuluaeg väljaspool, sest praeguses olukorras on lasterikastele peredele igasugune abi teretulnud. “Püksmähkmetega saame rõõmustada meie võrgustikus olevat 200 väikest last erinevatest Eestimaa piirkondadest,” sõnas Aage Õunap. “Tänu selle kingitusele saab iga laps kolme nädala mähkmete varu, mis on oluline leevendus pere eelarvele kriisiperioodil,” lisas Aage Õunap.

Mähkmed jõuavad peredeni maikuu jooksul Lasterikaste perede Liidu  liikmesorganisatsioonide kaudu.

Maxima on Baltikumi suurim jaekaubandusettevõte. Maxima Eesti koosseisu kuulub 3700 töötajat. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.