"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Võluv taaskasutus ja plekiroostest pits: uus vitraažinäitus ERMis (0)
20. mai 2020
Arp Karm. Fotol Tuuli Puhvel.

"Kui ajahammas ja loodusjõud on äravisatud asjade või materjali kallal tublisti tööd teinud, tuleb esile nende uus ja salapärane võlu. Kui teraselt kuulata, vestavad nad lugusid," kinnitas kunstnik Tuuli Puhvel. 

Näitusel “Olmearheoloogia” sulavad klaasiga ühte mannergusangad, sõelapõhjad ja autoosad – Tuuli Puhveli pilkupüüdvad vitraažid kannavad selget sõnumit taaskasutusest. Näitus jääb ERMi sillaalale 30. augustini, selle külastamine on tasuta. 

“Peen minimalistlik geomeetria, humoorikas taaskasutus ja lõbusad lood on selle näituse märksõnad,” ütles avamisel ERMi produtsent Reet Mark. “Kui ajahammas ja loodusjõud on äravisatud asjade või materjali kallal tublisti tööd teinud, tuleb esile nende uus ja salapärane võlu. Kui teraselt kuulata, vestavad nad lugusid,” lisas Tuuli Puhvel. 

Näitusel on 25 tiffany tehnikas vitraaži, mis on valminud sel talvel ja kevadel kunstniku kodustuudios Tammelinnas. Tuuli Puhvel on Tartu Kõrgema Kunstikooli maali osakonna õppejõud ja Eesti Akvarellistide Ühenduse liige.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.