"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
VIDEO! Mupos alustas täna esimest tööpäeva korvpallur Kent-Kaarel Vene (0)
21. mai 2020
MUPO

Tänasest alustas Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti koosseisus oma esimest tööpäeva Tartu Ülikooli korvpallimeeskonna korvpallur Kent-Kaarel Vene.

“Kent-Kaarel alustas tööd meie noorsoogrupi koosseisus, kelle põhiline ülesanne on tegeleda noorte ja alaealiste probleemidega, eelkõige alaealiste suitsetamise ja alkoholi tarbimisega. Kümme aastat profina korvpalli mänginud noorel mehel neid pahesid küljes pole ja seega on heaks eeskujuks kõigile noortele,” ütles munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere. 

Esimesel päeval tehakse tutvust  erinevate linnaosade probleemsemate noorte kogunemiskohtadega. Päev algas Põhja-Tallinna ja Stroomi ranna ülevaatusega, kus koheselt sai märkuse koeraomanik, kelle koer oli ilma rihmata.

“Kui sellel aastal sai mupo meeskond riigiametite vahelisel korvpalliturniiril  tubli kolmanda koha, siis järgmisel aastal on meil põhjust ootusrikkalt kuldse karika poole vaadata,” arvas Toompere. “Tublide sportlaste üle on meil ainult hea meel  ja neid on mupos tööl mitmeid, nende hulgas üks endine proffijalgpallur, kaks taekwondo maailma- ja Euroopa meistrivõistluste kuld ja hõbemedalimeest ja tänasest tubli noor korvpallur”.  

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.