"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Mupo tänas eriolukorra ajal appi tulnud vabatahtlikke (0)
29. mai 2020
MUPO

Täna pärastlõunal andis Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti juhataja Aivar Toompere üle meened ja ütles tänusõnad vabatahtlikele, kes eriolukorra ajal mupo üleskutsele reageerisid ning korrakaitsjatele appi tõttasid.

Vabatahtlikke oli nii sportlaste, teiste linna ametite, abipolitseinike  kui ka tavaliste linnakodanike seast. Kokku tegid 38 vabatahtlikku mupo patrullidega koostöös 998 töötundi. Põhiliselt rakendati neid mänguväljakute, kaubanduskeskuste ja toitlustusasutuste kontrollimisel.

Täna olid kohale kutsutud kõige aktiivsemad ja rohkem oma aega pühendanud abilised, kellest mitmed tahavad jätkata koostööd ka edaspidi. “Üks vabatahtlikest jättis meie kolleegidele endast nii hea mulje, et tal soovitati kandideerida meile tööle ja alates 1.juunist ta ongi meie ridades inspektori ametikohal,” ütles mupo juhataja Aivar Toompere. “Selline koostöö vabatahtlikega on kasulik linnale, meie ametnikele ja vabatahtlikule endale. Linnaruum saab turvalisemaks, meie ametnikud laiendavad oma silmaringi vabatahtlikelt saadud teadmiste ja kogemustega ning vabatahtlikud saavad ülevaate, millised on korrakaitseametniku õigused ja kohustused. Neile kahele noorele kes soovivad õppida politseinikus on selline vabatahtliku kogemus Sisekaiteakadeemiasse õppima kandideerimisel suureks boonuseks.” 

“Mupo tänab kõiki vabatahtlikke, kes suuremal või väiksemal määral aitasid eriolukorra ajal korrakaitsjatel jälgida 2+2 nõudeid,” ütles Toompere. “Usun, et iga vabatahtliku panus kajastub selles, et me oleme jõudmas tagasi tavapärasesse elukorraldusse. Teie abi oli ja on meile oluline.”

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.