"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VAATA OTSE KELL 10: Tallinna linnavalitsuse pressikonverents (0)
03. juuni 2020
Albert Truuväärt

Pressikonverentsil osalevad linnapea Mihhail Kõlvart ning abilinnapead Aivar Riisalu ja Vadim Belobrovtsev ning Tallinna Ettevõtlusameti juhataja Kairi Vaher. 

 

Tallinna linnavalitsuse istungijärgne pressikonverents eesti keeles toimub kolmapäeval, 3. juunil kell 10 ja vene keeles kell 11.00.

Mõlemal pressikonverentsil osaleb linnapea Mihhail Kõlvart ning abilinnapead Aivar Riisalu ja Vadim Belobrovtsev. Eestikeelsel pressikonverentsil osaleb ka Tallinna Ettevõtlusameti juhataja Kairi Vaher ja venekeelsel pressikonverentsil ettevõtlusameti turundusbüroo peaspetsialist Irina Svidlov.

Pressikonverentsid toimuvad Tallinna esitluskeskuses (Vabaduse väljak 7, esimene korrus), neid on reaalajas võimalik jälgida ka SIIN. Venekeelset pressikonverentsi kannab üle RusDelfi.ee ja rus.postimees.ee 

Kaugtööl olevad ajakirjanikud saavad eelnevalt oma küsimused saata aadressil kommunikatsioon@tallinnlv.ee.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.