"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nõmme suvi tuleb spordi- ja kultuurisündmuste rohke (0)
05. juuni 2020

Juunist augustini toimuvad Nõmme linnaosas matkad, erinevad sportlikud ettevõtmised, mitmed laagrid ja kultuurihommikud lastele. Nautida saab nii muusikat, teatrikunsti kui ka uusi näitusi.

Vaatamata pikale vaikelule tuleb suvi Nõmmel sündmusterohke ja värvikirev. Nõmme linnaosa valitsus keskendub sel suvel vabaõhuürituste korraldamisele. Juunist augustini toimuvad Nõmme linnaosas matkad, erinevad sportlikud ettevõtmised, mitmed laagrid ja kultuurihommikud lastele. Nautida saab nii muusikat, teatrikunsti kui ka uusi näitusi.

Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis tunneb heameelt, et tavapäevane elurütm hakkab lõpuks ka kultuurivaldkonnas taastuma. “Oleme kiiresti pannud kokku uue mitmekülgse ja põneva suveprogrammi, mis otseloomulikult pidevalt täieneb. Suvi on õnneks aeg, kus on mõnus veeta aega vabas õhus, seepärast keskendume just seda liiki ettevõtmistele, mida saab läbi viia parkides, metsas ja linnatänavail. Tulemas on asumimatkad koos ajaloolase Leho Lõhmusega, pilatesetreeningud Ravila pargis, kirevad lastehommikud Vabaduse pargis, üldfüüsilised treeningud Harku metsas, discgolfi harrastustrennid Järve metsas, vabaõhuetendused ja palju muud,” tutvustas linnaosavanem.

“Naudime suve, hoiame ja järgime võimalusel ikka  2+2 reeglit ja püsime terved. Programm täieneb ja hoiame kindlasti linnaelanikke läbi Nõmme linnaosa Facebooki lehe ja kodulehe sündmustega kursis,” lisas Šillis.

Suvel Nõmme linnaosa valitsuse poolt korraldatavatele sündmustele saab registreeruda siin.

PROGRAMM:

Tõukeratta suvekool Pääsküla noortekeskuse ees

Algajatele ja edasijõudnutele (alates 7. eluaastast) mõeldud tõukerattatrennid MTÜ Keerdtrepp treeneri Ott “Judopoiss” Raud juhendamisel. Kaasa tuleb võtta oma tõukeratas, kiiver ja joogipudel. Etteregistreerumine ei ole vajalik, tõuksi suvekoolis osalemine on tasuta.

10. juuni 17. juuni, 1. juuli, 8. juuli, 15. juuli, 22. juuli, 29. juuli, algajad kell 14, edasijõudnud 15.30.

 

Lastehommikud Vabaduse pargis

Lastehommikule on oodatud kõik lapsed koos vanematega, et nautida mitmekesist meelelahutusprogrammi. Suve jooksul toimuvad põnevad kontserdid, teatrietendused ja mustkunstishowd. Kava täpsustub. Üritused on tasuta.

11. juuli, 25. juuli, 8. august, 22. august kell 11.

 

Von Glehni improteater Vabaduse pargis

Von Glehni improtrupp “Ehatäht” lavastab Vabaduse pargis juuli- ja augustikuus üllatuslikud etendused “Kas sa seda lugu tead?”, mis sünnivad otse vaatajate silme all. Üritused on tasuta.

2. juuli, 6. august kell 19.      

 

Üldfüüsilised treeningud Harku rabas

Kaks korda kuus on kõik spordisõbrad oodatud osalema vabaõhutreeningutel Harku rabas. Trenn keskendub põhilistele jõuharjutustele, mida kombineeritakse vastupidavust arendavate harjutustega. Sobib nii algajatele kui edasijõudnutele. Treener Kristiina Lauri (Myfitness). Osalejate arv on piiratud, vajalik on registreerimine. Treeningud on tasuta.

10. juuni, 17. juuni, 8. juuli, 15. juuli, 12. august, 19. august kell 19.

 

Asumimatkad Nõmmel

Ajaloolane Leho Lõhmus viib suve jooksul Nõmme elanikud tutvuma erinevate asumitega (Nõmme, Vana-Mustamäe, Hiiu, Liiva-Valdeku (jalgrattamatk), Rahumäe, Kivimäe)  ning räägib nende paikade ajaloost ja arengutest. Asumimatkad toimuvad 11.06, 25.06, 9.07, 23.07, 13.08 ja 27.08 kell 18-20. Osalejate arv on piiratud, vajalik on registreerimine. Matkadel osalemine on tasuta.

 

Discgolfi koolitused algajatele Järve metsas

Discgolf on tervislik, soodne ja lõbus sportmäng, mis sobib igas vanuses inimestele ja ei nõua erilist füüsilist vormi. Algajatele mõeldud koolitustel käsitletakse discgolfi põhitõdesid, teooriat ja praktikat raja läbimisel. Kettad on kohapeal olemas. Treener Rainer Lipand (Discland discgolfikeskus). Osalejate arv on piiratud, vajalik on registreerimine. Osalemine on tasuta.

18. juuni, 16. juuli, 30. juuli, 4. august, 18. august kell 12.

 

Pilatesetunnid Ravila pargis

Pilates on kogu keha hõlmav treening, mis arendab kehatunnetust ja –kontrolli ning õpetab õiget hingamist. Kõik huvilised on oodatud pilatesetundidesse mõnusas Ravila pargi õhustikus. Treener Polina Lobo (Fun&Zen stuudio). Osalejate arv on piiratatud, vajalik on registreerimine. Treeningud on tasuta.

14. juuni, 28. juuni, 12. juuli, 26. juuli, 9. august, 23. august kell 11.

 

Grete Maine maalinäitus “Näitlejate kütkeis” alates 9. juunist Nõmme Maja (Valdeku 13) 1. korruse fuajees. Näitust saab nautida juuli lõpuni: E 8.15–18, T–N 8.15–17 ja R 8.15–16.00.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.