"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nõmmel alustatakse Pärnu maantee kõnnitee taastusremonttöödega (0)
08. juuni 2020

Täna alustatakse Pärnu maantee Turu platsi ja Raudtee tänava vahelise kõnnitee ning Idakaare tänava Pärnu maantee ja Idakaare tänav 4 vahelise lõigu sõidutee taastusremonttöödega.

“Ehitustööde mahus korrastatakse Pärnu maantee Turu platsi ja Raudtee tänava vahelise lõigu mõlema poole kõnniteed ning Idakaare tänava sõidutee asfaltbetoonkate, vahetatakse välja lagunenud äärekivid ning korrastatakse töömaale jäävad kaevud. Lisaks uuendatakse hooldusremondi mahus nimetatud lõigus ka Pärnu maantee sõidutee asfaltbetoonkatet. Korraliku ligipääsu saab Nõmme Erakool ning korda saavad ka Nõmme linnaosa valitsuse ja Nõmme keskuse vahele jäävad kõnniteed. Nõmme keskuse rekonstrueerimine on sademevee eelvoolude rajamise vajaduse tõttu lükkunud edasi ning seetõttu tuleb kõnniteed korrastada kohe,” ütles Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis.

Ehitustöid teostab InfraRoad OÜ. Tööde lepinguline maksumus on ca 82 000 eurot ning ehitustööde lepinguline tähtaeg on juuli 2020. Ehitustööde ajaks kehtestatakse piirkonnas ajutine liikluskorraldus, mida muudetakse vastavalt tööde etappidele. Nõmme linnaosa valitsus palub järgida ajutisi liikluskorraldusvahendeid ja vabandab võimalike ebamugavuste pärast, mida teetööd võivad liiklejatele kaasa tuua.

Vaata kaardi pealt, kus parandustööd algavad: https://kaart.delfi.ee/?bookmark=85befc4cfd8525843c6efc7a9a3b9b58

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.