"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tänasest algavad Lasnamäel noorte välitreeningud (0)
15. juuni 2020
Mats Õun/ Foto on illustreeriv

"Koroonaviiruse leviku tõttu on tänavanoorsootöö muutunud sisuliselt eesliini valdkonnaks, kuna just nii saame viia noorteni infot ja tunnetada nende probleeme," rääkis Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Tänasest algavad Lasnamäel lastele ja noortele tasuta jalgpalli-, korvpalli- ja tõukerattatreeningud.

“Koroonaviiruse leviku tõttu on tänavanoorsootöö muutunud sisuliselt eesliini valdkonnaks, kuna just nii saame viia noorteni infot ja tunnetada nende probleeme,” rääkis Svet. “Seetõttu kolib Lasnamäe noortekeskus suveks Raadiku piirkonda, Kivila parki ja paikadesse, kus noortel meeldib aega veeta. Lisaks korraldame regulaarselt erinevates Lasnamäe paikades noortele mitmekülgseid sporditegevusi.”

Esmaspäeviti kell 12-13 toimuvad MTÜ Keerdtrepp juhendamisel tasuta tõukeratta trennid Tondiloo ehk Kivila pargis (Kivila tn 9). Treeningud toimuvad vähemalt juuni lõpuni.

Teisipäeviti ja neljapäeviti kell 14-16 toimuvad AJAXi jalgpallistaadionil (Võidujooksu tn 8a) jalgpalli treeningud. Jalgpalli treeneriks on legendaarne Lasnamäe jalgpallur ja jalgpallitreener Boriss Dugan.

Kolmapäeviti kell 15-16.30 toimuvad Kivila pargis korvpallitreeningud. Treeninguid viib läbi Howard Frier, kes on korvpallitreener ja endine Ameerika Ühendriikide elukutseline korvpallur.

Tasuta korv- ja jalgpalli treeningud toimuvad iganädalaselt alates 15. juunist kuni 27. augustini erinevatel spordiväljakutel. Trenni võib võtta kaasa oma palli, kuid palli puudumine pole osalemise takistuseks. Programm võib suve jooksul muutuda ja halva ilma korral võib treening ära jääda. Info kõikide suviste tasuta treeningute kohta on leitav veebilehelt

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.