"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Linnavalitsus vähendab teenistuskohtade arvu (0)
01. juuli 2020
Mats Õun

"Teenistuskohtade vähenemise arvelt vabanev raha suunatakse linnaosades vastavalt teenuse vajadusele täisealiste puuetega inimeste hoolekande, sotsiaalteenuste ning haljastuse ja heakorra töömahu suurendamiseks," ütles linnapea Mihhail Kõlvart.

Linnavalitsus kehtestab alates 10. juulist töö ümberkorraldamisega seonduvad muudatused, millega väheneb kaheksas linnaosavalitsuses teenistuskohtade arv 424-lt 406-ni kokku 17 koha võrra. 

“Linnaosavalitsuste töökorralduse ning ametikohtade ülevaatamine on üks osa linna juhtimise optimeerimisest. Teenistuskohtade vähenemise arvelt vabanev raha suunatakse linnaosades vastavalt teenuse vajadusele täisealiste puuetega inimeste hoolekande, sotsiaalteenuste ning haljastuse ja heakorra töömahu suurendamiseks,” ütles Kõlvart.

Kokku koondatakse 12 inimest, üks töötaja läheb vanaduspensionile, neli ametikohta on praegu täitmata. Tallinna Kesklinna valitsuse kohtade arv väheneb kolme võrra, Kristiine linnaosavalitsuse kohtade arv väheneb ühe võrra, Lasnamäe linnaosavalitsuse kohtade arv väheneb kolme võrra, Mustamäe linnaosavalitsuse kohtade arv väheneb nelja võrra, Nõmme linnaosavalitsuse kohtade arv väheneb kahe võrra, Pirita linnaosavalitsuse kohtade arv väheneb kahe võrra ja Põhja-Tallinna valitsuse kohtade arv väheneb samuti kahe teenistuskoha võrra.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.