"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Alustatakse Vääna ja Tähetorni tänava hooldusremonttöödega (0)
02. juuli 2020
Ilja Matusihis

Neljapäeval, 2. juuli õhtul alustatakse Tähetorni tänaval (lõigus Kadaka pst kuni Vääna tn) ja Vääna tänava (lõigus Tähetorni kuni Hiiu-Suurtüki tn) sõiduteede asfalteerimistöödega. 

“Hooldusremondi käigus freesitakse ning asfalteeritakse teekattesse tekkinud roopad. Töid teostatakse öisel ajal, sest Tähetorni tänava Kadaka pst ja Paldiski mnt vahelisel lõigul on liiklus suletud. Päevasel ajal takistaks Kadaka pst ja Pärnu mnt vahelisel lõigul liikluse sulgemine aga liigselt Tähetorni tn ja Vääna tn liiklust,” ütles Nõmme linnaosa vanem Grete Šillis. “Vabandame tööde teostamisel tekkivate ebamugavuste pärast, mis võivad tekitada liigset müra, vibratsiooni ning takistada sujuvat liiklusvoolu,” lisas Šillis.

 

Tööde orienteeruv lõpptähtaeg on 15. juuli.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.