Venemaa propaganda edu selles seisnebki, et valesid tambitakse järjekindlalt, seal ainult jaburused ongi. Kõige krooniks on aga ütlemine, et Venemaa pole kunagi kellelegi kallale tunginud.

Toomas Alatalu, väliskommentaator
Kalamaja raamatukogu kutsub osalema põnevas rollimängus (0)
08. juuli 2020
Albert Truuväärt/ Foto on illustreeriv

Kalamaja raamatukogu kutsub lapsi ja noori osalema rollimängus, milles osalejad kehastavad raamatutegelasi. Rollimäng viiakse läbi LARP meetodit kasutades (Live Action Role Playing ehk füüsilises maailmas toimuv rollimäng). 

Reedel, 24. juulil kell 14 on noored oodatud osalema A. Dumas “Kolm musketäri” raamatu põhjal loodud LARPis, millega tähistatakse kirjaniku sünniaastapäeva. 

Reedel,  31. juulil kell 13 on lapsed ja noored oodatud osalema J. K. Rowlingu “Harry Potteri” raamatute põhjal loodud LARPis, millega tähistatakse populaarse raamatukangelase Harry Potteri sünnipäeva.

Rollimängus kehastuvad osalejad raamatu tegelasteks ning mängivad selle põhitegevustiku pärismaailmas läbi. Noored liiguvad koos LARP mängujuhiga linnaruumis, mängivad mingeid olukordi läbi tänavatel ja haljasaladel, pakkudes nii võimalust tegevusi jälgida ja neist osa saada ka pealtvaatajatel.

Lisainfo ja eelregistreerimine e-posti aadressil: kalamaja@tln.lib.ee.

Osavõtt on tasuta – võta kaasa hea tuju ja seiklusjanu. Ürituse korraldamist toetab Rahvakultuuri keskus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.