"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lõppenud nädal tõi praamidele selle aasta rekordid (0)
20. juuli 2020
Albert Truuväärt

"Eile oli nii Hiiumaa kui ka Saaremaa/Muhu liinil selle aasta reisijate arvu osas rekordpäevaks," ütles TS Laevade juhatuse liige ja teenindusvaldkonna juht Ave Metsla.

Lõppenud juulikuu kolmas nädal oli mandri ja suursaarte vahelisele parvlaeva ettevõttele TS Laevad rekordiline – teenindati selle aasta rekordarv reisijaid.

Metsla sõnul teenindati perioodil 13-19 juuli Rohuküla-Heltermaa liinil 28 444 reisijat ja viidi üle 11 165 sõidukit, mida oli vastavalt 1% ja 3% rohkem kui möödunud aasta samal nädalal.

“Virtsu-Kuivastu liinil teenindati samal perioodil 62 449 reisijat ja veeti üle 25 962 sõidukit. 19. juuli oli nii Hiiumaa kui ka Saaremaa/Muhu liinil selle aasta reisijate arvu osas rekordpäevaks. Virtsu-Kuivastu liinil teenindasime möödunud pühapäeval 12 844 reisijat ja Rohuküla-Heltermaa liinil 5 444 reisijat. Kahe liini käesoleva aasta sõidukite arvu uus rekord on reedest, 17. juulist, mil viisime üle 6 784 sõidukit,” ütles Metsla. 

Virtsu-Kuivastu liini teenindasid parvlaevad Tõll ja Piret, järjekordade vähendamisel aitas lisareisidega kaasa Regula. Rohuküla-Heltermaa liinil vedasid reisijaid ja sõidukeid üle parvlaevad Tiiu ja Leiger.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.