"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Punasel tänaval alustatakse veetorustiku rekonstrueerimist (0)
22. juuli 2020
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

"Veetorustiku heakord aitab tagada Lasnamäe ja Maardu elanikele jätkuvalt kvaliteetset veeteenust," ütles Tallinna Vee tootmisdirektor Aleksandr Timofejev.

Alustati Tallinna Vee veetorustiku rekonstrueerimisega Punase tänava ja Smuuli tee piirkonnas. Järgnevate kuude jooksul rekonstrueeritakse kokku ligikaudu 450 m veetorustikku, mis varustab puhta joogiveega Lasnamäe ja Maardu piirkondi ehk kokku üle 100 000 inimese. 

Tööde käigus võib esineda ajutisi liikluskorralduse muudatusi Smuuli teel ja Punasel tänaval, liiklejatel palutakse juhinduda ajutistest liiklusmärkidest. Tööd on kavas lõpetada hiljemalt 31. oktoobriks 2020. 

Timofejevi sõnul on tegu olulise investeeringuga, mille kaudu saab vett linna suurim survetõstepumpla, mis juhib vett kahte suurde piirkonda. “Tegu on ühest suurimast Tallinna Vee tänavustest torustike rekonstrueerimisprojektidest.  Veetorustiku heakord aitab tagada Lasnamäe ja Maardu elanikele jätkuvalt kvaliteetset veeteenust. Täname piirkonna elanikke ja liiklejaid ette mõistva suhtumise eest,” sõnas Timofejev.  

Veetorustiku rekonstrueerimistöid Punasel tänaval teostab ASi Tallinna Vesi tellimusel OÜ Watercom.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.