"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD! Lilleküla komando andis veekahuritest tuld! (0)
27. juuli 2020
Rene Suurkaev

Tallinna Linnahalli taga rannas viisid Päästeameti Lilleküla komando päästjad täna läbi oma regulaarset tehnikaharjutust.  Veekahurist mitmekümne meetri kaugusele paiskuv veejuga joonistas välja vikerkaari ja kergelt niisutatud said ka vastaskaldal viibijad.

Vaata galeriid (23)

“Harjutused toimuvad selleks, et päästetöödeks oleks valmisolek alati kenasti tagatud ja kõik – sealhulgas tehnika – toimiks nii nagu peab. ” kommenteeris sündmust Päästeameti kriisikommunikatsiooni ekspert Kristin Rammus.

Päästeametil on üle Eesti ööpäev läbi päästetöödeks valmis üle 350 inimese ning päästjad suudavad katta 15 minutiga 95% Eesti elanikkonnast.

 

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.