"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirita noored võimlejad kogunesid suvelaagrisse (0)
03. august 2020

"Tüdrukud harjutavad jõu- ja ilunumbreid keskuse suures peeglitega saalis ja ilusa ilma korral ka Pirita rannas," sõnas Pirita linnaosavanem Tõnis Liinat.

Täna algas Pirita vaba aja keskuses tegutsevate võimlejate traditsiooniline suvelaager.

“Sel nädalal toimub Pirita vaba aja keskuse võimlemisrühmade laste suvine treeninglaager. Tüdrukud harjutavad jõu- ja ilunumbreid keskuse suures peeglitega saalis ja ilusa ilma korral ka Pirita rannas,” sõnas Liinat.

Suvises laagris osalevad 15 võimlejat, neist noorim on 6-aastane ja kõige vanemad osalejad on 14-aastased, aga liikumist naudivad nad kõik. 

Pirita vaba aja keskuse tüdrukute võimlemisrühmi juhendab treener Helgi Asi. Treeneri sõnul ongi laagri kõige oodatum aeg see, kui harjutatakse Pirita rannas. “Rannas toimuvat saavad uudistada ka puhkajad ning sellest omakorda on rõõmu lastel, kel esinemine veres,” märkis treener.

Võimlemislaager kestab reedeni ja lõpeb meeleoluka stiilipeoga, kus osalejad valivad endi hulgast selle “kõige-kõigema”. Peale selle on laagri viimasel päeval kavas mitmeid võistlusi ja loomulikult jagatakse ka auhindu.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.