Tasub vaadata, et valitsus liiga ulatuslike riiklike kulutustega hinnatõusule lisahoogu ei anna. Kehtestades seeläbi justkui kogemata täiendavat “inflatsioonimaksu."

Madis Müller, Eesti Panga president
Naudi õhtut luulepiknikul Laagna raamatukogu hoovis (0)
04. august 2020
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Järgmisel kolmapäeval kell 18 toimub Laagna raamatukogu hoovis (Võru 11) luulepiknik "Luule lainel". Piknikul esinevad luuletajad Mait Vaik ja Joonas Veelmaa. Üritusel on ka vaba lava, kus soovi korral saavad osalejad oma luuletusi ette kanda.

Mait Vaik on luuletaja, kirjanik ja laulusõnade autor. Ta on kirjutanud laulusõnu ansamblitele Kosmikud, Vennaskond ja Sõpruse Puiestee. Joonas Veelmaa on noor luuletaja, kes on esinenud erinevatel kirjandusüritusel, kõige tuntuim neist on kirjandusõhtu “Viimane neljapäev”.

Osavõtt on tasuta. Luulepiknike korraldamist toetab Eesti Kultuurkapital.

Võta kaasa piknikukorv, istumisalus või tekk ning tule luuleõhtut nautima.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.