"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Möödunud kuul uppus üheksa inimest (0)
06. august 2020
Scanpix/ Foto on illustreeriv

Tänavu juulis uppunud inimestest nelja puhul on praeguse seisuga põhjust kahtlustada joovet. Tuleõnnetused nõudsid juulikuus kokku kahe inimese elu, ka möödunud aasta juulis hukkus põlengutes kaks inimest.

Tänavu juulis kaotas veeõnnetustes elu kokku üheksa inimest, vahendas BNS. 

Päästeameti andmetel nõudsid veeõnnetused käesoleva aasta juulikuus kokku üheksa inimese elu ehk sama palju kui mullu juulis.

Tänavu juulis uppunud inimestest nelja puhul on praeguse seisuga põhjust kahtlustada joovet, kuid päästeameti pressiesindaja sõnul on see veel täpsustamisel. Möödunud aasta juulis uppunud üheksast inimesest oli joobes kuus. Tunamullu uppus juulikuus 13 inimest, neist kuus olid joobes.

Kokku on käesoleva aasta esimese seitsme kuu jooksul veeõnnetustes elu kaotanud 44 inimest. Kogu eelmise aasta jooksul uppus kokku 36 inimest.

Tulekahjus hukkus kaks inimest

Tuleõnnetused nõudsid juulikuus kokku kahe inimese elu, ka möödunud aasta juulis hukkus põlengutes kaks inimest.

Mullu juulis tulekahjudes hukkunud olid mõlemad joobes, tänavu juulis tuleõnnetustes elu kaotanute joobe kohta praegu veel andmed kinnitatud pole. Tunamullu juulis sai tulekahjudes surma kolm inimest, kõik nad olid joobes.

Käesoleva aasta esimese seitsme kuu jooksul on tulekahjudes hukkunud kokku 22 inimest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.