"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lasnamäe kanal kerkib kuulsuse tippu (0)
17. august 2020
Albert Truuväärt/ Foto on illustreeriv

Eestis tulid eelmisel nädalal müügile Christopher Nolani Eestiski filmitud ulmelise spioonipõneviku "Tenet" piletid.

Nüüd on kasvõi Lasnamäe elanikel võimalik kinos tutvuda, mille nimel nad pidid eelmise aasta juulikuus kannatama, kui Laagna kanali liiklus filmivõtete ajaks ümber korraldati. Peategelane on relvastatud vaid sõnaga Tenet, kui ta võitleb kolmanda maailmasõja ärahoidmise nimel rahvusvahelise luure hämaras maailmas.

Kanalis filmiti teatavasti tagaajamisstseeni. Näha on veel linnahalli, mis õhku lendab, ja vaadet Tallinna siluetile. Nõnda nagu ERR juulis Nolani sõnu vahendas, paelus teda Tallinna juures just vähene tuntus ja muuhulgas asjaolu, et siin polnud filmitud veel ühtegi Hollywoodi filmi. Millise paigana kujutatakse filmis Tallinna, saab näha alles filmis.

Võtete ajal võis linnahalli läheduses märgata ohtralt Ukraina värvides kiirabi- ja politseiautosid. Võimalik, et osa Tallinna kaadreid, sealhulgas linnahalli õhku lendamisest, peavad  kujutama hoopis Kiievit. Loodetavasti leiavad teised maailmakuulsad režissöörid seega üles tee siia, mitte Kiievisse.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.