"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kohtla-Järve komando on nakkusjuhu tõttu ajutiselt suletud (0)
19. august 2020
Scanpix/ Foto on illustreeriv

"Võtame iga sellist juhtumit väga tõsiselt ning nakkuse või ka nakkuskahtluse korral käivitub kohe tegutsemise ahel, et viiruse levik asutusesiseselt peatada," ütles päästeameti Ida päästekeskuse juhi ülesandeid täitev Marti Siim.

Nädalavahetusel osutus ühe Kohtla-Järve päästja koroonaviiruse test positiivseks, mistõttu komando suleti ja desinfitseeriti, vahendas BNS. Kõiki nakatunuga kokku puutunud päästeteenistujaid testiti ning kõigi tulemused osutusid negatiivseks.

“Võtame iga sellist juhtumit väga tõsiselt ning nakkuse või ka nakkuskahtluse korral käivitub kohe tegutsemise ahel, et viiruse levik asutusesiseselt peatada,” ütles Siim. “Kindel on aga see, et päästeteenus regioonis on tagatud ning elanike ohutus koos sellega.”

Kohtla-Järve komando on suletud kuni kordustesti tulemuste selgumiseni järgmisel nädalal. Piirkonda katab seni üks Jõhvi komando päästemeeskondadest, kes reageerib Kohtla-Järvelt. Lähim keemiapääste võimekusega päästekomando asub Sillamäel.

Päästeamet tuletab siinkohal meelde, et ohutus algab igaühest endast. Kõige parem ennetus viiruse vastu on käte regulaarne pesemine või desinfitseerimine, võimalusel rahvarohkete siseruumide vältimine ning kindlasti tuleb haigena koju jääda.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.