"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Itaalias tuvastati kõrgeim ööpäevane koroonajuhtumite arv alates maist (0)
21. august 2020
Scanpix/ Foto on illustreeriv

"Me ei ole nii halvas olukorras kui Prantsusmaa ja Hispaania, kuid praegune seis ei ole rahuldav," ütles Milani maineka Sacco haigla nakkushaiguste osakonna juhataja professor Massimo Galli. "Piirangute lõppemine tõi kaasa ulatusliku võltsturvatunde."

Itaalias tuvastati viimase ööpäevaga 845 uut koroonanakkuse juhtumit, mis on kõrgeim näitaja alates 23. maist, vahendas BNS tervishoiuministeeriumit. Kasvavast nakkustrendist andsid tunnistust juba päev varem registreeritud 642 juhtumit. 

Viimase 24 tunni jooksul suri COVID-19 tagajärjel kuus inimest. Kokku on riigis registreeritud 35 418 surma- ja 256 118 nakkusjuhtu. 

“Me ei ole nii halvas olukorras kui Prantsusmaa ja Hispaania, kuid praegune seis ei ole rahuldav,” ütles Galli. “Piirangute lõppemine tõi kaasa ulatusliku võltsturvatunde,” vahendas Galli sõnu ajaleht La Repubblica.

Mais ranged piirangud peatanud Itaalia oli üks esimesi uue koroonaviiruse nakkusest teatanud riike Euroopas. “Me peame olema ettevaatlikud, vastasel juhul leiame end jälle äärmiselt raskest olukorrast,” hoiatas Galli, viidates eekõige suvepuhkustelt naasvatele reisijatele.

Enim nakkusjuhtumeid tuvastati põhjapoolsetes Veneto ja Lombardia maakonnas – vastavalt 159 ja 154

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.