"Kui vanasti said inimesed tänaval petta, siis nüüd internetis."

Joosep Kaasik, Põhja prefekt
Mupo saab uued keskkonnasõbralikud ametiautod (0)
21. august 2020
Albert Truuväärt

Munitsipaalpolitsei ameti juhataja Aivar Toompere sõnul on ootused uute hübriidmaasturite osas kõrged ja kui autod ennast tööpostil positiivsest küljest tõestavad, siis kaalutakse tulevikus täielikku üleminekut hübriidautodele. 

Esmaspäeval annab Amserv Auto AS Tallinna Munitsipaalpolitsei Ametile üle 8 uut tüüpi Toyota CHR maasturit, mis on esimene osa 13-st väljavahetamisele minevast sõidukist. Järgmised 5 maasturit antakse mupole üle detsembris.

Uued autod lähevad patrullekipaažide ja linnaosades töötavate piirkondlike inspektorite käsutusse.

Alternatiivset kütet tarbivate autode kasuks langes valik ka seoses Tallinna linna üldise keskkonnasõbraliku ja rohelise pealinna kontseptsiooniga.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.