"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
FOTOD JA VIDEO! Keskerakond valis uue juhtkonna (1)
22. august 2020
Mats Õun

Keskerakond valis laupäeval kongressil 780 häälega esimeheks tagasi Jüri Ratase. Juhatusse kandideeris kokku 32 inimest.

Keskerakond valis laupäeval kongressil 780 häälega esimeheks tagasi Jüri Ratase. Juhatusse valiti Tanel Kiik, Jaak Aab, Mihhail Kõlvart, Mailis Reps, Taavi Aas, Lauri Laats, Yana Toom, Jaanus Karilaid, Siret Kotka, Vadim Belobrovtsev, Eha Võrk, Marika Tuus-Laul, Anneli Ott ja Enn Eesmaa.

Vaata galeriid (101)

Jüri Ratas tegi kongressil ettepaneku, et aseesimeesteks võiks saada Mailis Reps, Mihhail Kõlvart, Jaanus Karilaid ja Tanel Kiik.

Juhatusse kandideerisid majandus- ja taristuminister Taavi Aas, riigihalduse minister Jaak Aab, haridusminister Mailis Reps, sotsiaalminister Tanel Kiik riigikogu liikmed Enn Eesmaa, Jaanus Karilaid, Andrei Korobeinik, Siret Kotka, Anneli Ott, Aadu Must, Kersti Sarapuu, Marika Tuus-Laul ja eurosaadik Yana Toom, Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart ning abilinnapead Vadim Belobrovtsev ja Eha Võrk.


Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

konkurent
22. aug. 2020 16:04
https://objektiiv.ee/sotsid-ja-isamaa-kaotavad-toetust/