"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
GALERII! Keskerakonna kongress (1)
22. august 2020
Mats Õun

Vaata, kuidas möödub Keskerakonna kongress ja kes on kohal. Keskerakonna XVIII kongressil kandideerib esimeheks praegune juht Jüri Ratas, juhatusse kandideerib kokku 32 inimest.

Vaata galeriid (101)

Keskerakonna juhatuse liikmekandidaate on Jaak Aab, Taavi Aas, Vadim Belobrovtsev, Enn Eesmaa, Helmut Hallemaa, Vsevolod Jürgenson, Jaanus Karilaid, Tanel Kiik, Andrei Korobeinik, Siret Kotka, Marek Kullamägi, Mihhail Kõlvart, Lauri Laats, Ando Leps, Oliver Liidemann, Valeri Lõõnik, Aadu Must, Kersti Männik, Alar Nääme, Anneli Ott, Ivar Raig, Mailis Reps, Kersti Sarapuu, Vladimir Svet, Tiit Terik, Yana Toom, Jaan Toots, Ester Tuiksoo, Marika Tuus-Laul, Janika Usin, Eha Võrk ja Gert Üprus, edastas erakond.

Keskerakonna põhikirja kohaselt kuuluvad automaatselt juhatusse erakonna volikogu ja riigikogu fraktsiooni esimees – mõlemal kohal on praegu Kersti Sarapuu – ning noortekogu esimees, kelleks praegu on Kea Kohv. Juhatus võib olla maksimaalselt 18-liikmeline.

Keskerakonna aukohtu esimeheks kandideerivad Avo Keel, Kalle Klandorf, Harri Lugu, Peeter Mardna ja Vladimir Šokman. Keskerakonna revisjonikomisjoni liikmekandidaadid on Maidu Aimse, Enn-Toivo Annuk, Kalle Jõks, Ruth Jürgens, Aino Kiiver, Arno Kirsimägi, Andres Kollist, Ülo Kotkas, Meelis Kurgpõld, Olev Raju, Riho Rõõmus, Marko Šorin, Aivo Toomistu, Eingard Tops ja Reet Trei.

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

Tegelikult
22. aug. 2020 22:28
Neid pilte ei saa galeriina vaadata!