"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kristiines said 41 lastega perekonda täiendavat toiduabi (0)
26. august 2020
Kristiine LOV

Kristiine linnaosa valitsuse sotsiaalhoolekande osakond jagas juulis ja augustis igal kolmapäeval täiendavat toiduabi majandusraskustesse sattunud lastega peredele.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul kasvas kahe kuuga pidevalt pakisaajate arv “Kokku said Kristiines täiendavat toiduabi 41 perekonda ja 80 last. Mul on siiralt hea meel, et Tallinn linn sai olla perekondadele abiks, “rõhutas Riibe.

Toiduabipakkide sisu võis nädalate lõikes mõnevõrra erineda, kuid ühel nädalal väljastatud toiduabipakkide sisu oli sama. Toidupakis oli pagaritoode (sai, leib või sepik), jook (mahl, piim, keefir või siirup), lihatoode (nt sink, suitsuvorst, viinerid, pihvid vms), magustoit (kohupiimakreem, puding või jogurt), piimatoode (juust, sulajuust vms), köögi- ja puuviljad ning munad.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.