"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Tallinna Tondi Kool avab pidulikult oma uue maja uksed (0)
28. august 2020
Albert Truuväärt

Esmaspäeval, 31. augustil 2020 kell 10 avatakse pidulikult renoveeritud Tallinna Tondi Kooli uus õppehoone (Tondi 40), millega luuakse erivajadustega õpilastele mitmekülgsed ja tänapäevased õpitingimused.

Avatseremoonial osalevad haridusminister Mailis Reps, Tallinna linnvolikogu esimees Tiit Terik, Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart, abilinnapea Vadim Belobrovtsev ja Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Tallinna Tondi Kooli täieliku uuenduskuuri läbinud hoones asub 1. septembrist õppima 250 lihtsustatud, toimetuleku- või hooldusõppel olevat last. Kool pakub teenust ka Harjumaa erivajadustega õpilastele. Hoonesse on rajatud veel Tallinna Õppenõustamiskeskuse osakond mitmeotstarbeliste õppeklasside, eripedagoogide tööruumide ning auditooriumiga.

Hoone arhitektuurilahenduse autoriks on Kolm Pluss Üks OÜ. Ehitustöid, millega alustati jaanuaris 2019, teostas Fund Ehituse OÜ. Ehitustööd ja sisustamine läks maksma 13,19 miljonit eurot.

Külalisi oodatakse hoone peaukse juures, mis asub suunaga Tondi tänava poole. Autoga tulles tuleb sõita hoovi Haraka tänavalt Lõokese tänava poolsest väravast. Ühistranspordiga tulijatel on mugav tulla Tondi tänava poolsest väravast. Jalgrattaparklad on hoovis koolimaja peaukse juures ja maja taga Haraka tänava poolses küljes.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.