"Olen aeg-ajalt kuulnud, et kolleegid mujal maailmas imestavad, kuidas meil on õnnestunud siin luua nii elav ja kõrgel tasemel muusikaelu."

Tõnu Kaljuste, dirigent
Galerii: sümfooniaorkester tänas rektor Tiit Landi kontserdiga (0)
29. august 2020
Arno Mikkor

Tallinna Ülikooli rektoriks on veel loetud päevad profofessor Tiit Land. Pikaaegset juhti peeti meeles kaunilt kõlava kingitusega, Tallinna Ülikooli Sümfooniaorkester andis kontserdi pühendusega rektorile.  

Tallinna Ülikooli Sümfooniaorkester, mis alustas oma tegevust 2013. aastal, rektori Tiit Landi esimesel ametiajal,  andis  dirigent Martin Sildose juhatusel tänukontserdi 27. augustil Tallinna Ülikooli aulas. Kontserdil astusid koos orkestriga lavale solistid Kalle Sepp, Lauri Pihlak (oboe) ja Katariina Linde (viiul).  Orkester kinkis rektorile pühendusega löökpillitaldriku “AuPaiste”. 

Vaata galeriid (19)
1. septembrist 2020 alustab professor Tiit Land tööd Tallinna Tehnikaülikooli rektorina.
 
Tallinna Ülikooli sümfooniaorkester on Tallinna ainus harrastusprintsiibil tegutsev täiskasvanute sümfooniaorkester, mis on repertuaarilt ja tegevusväljundilt tugev kontserdikollektiiv ning professionaalse sümfooniaorkestri kõlaga. Dirigent Martin Sildose eestvedamisel mängib 2013. aastal tegevust alustanud orkestris ligi 50 Tallinna Ülikooli üliõpilast, vilistlast, õppejõudu ja töötajat.  Aktiivse mitmekesise ja mahuka kontserttegevuse eest tunnustati orkestrit 2015. aastal Eesti Sümfooniaorkestrite Liidu aastapreemia ja Tallinna Ülikooli parima loomingulise projekti tiitliga aastatel 2015 ning 2017.
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.