"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Kadriorus muutub Koidula tänav kirjandustänavaks (0)
31. august 2020
Albert Truuväärt

Kadrioru kirjandusfestivali peetakse tänavu Koidula tänaval 5. septembril. Koidula tänav on eriline kirjandusega seotud tänav - ühes tänava otsas asub Tammsaare muuseum, teises Vilde muuseum ja keskel Eesti kirjanikele ehitatud kortermaja, kus elavad ka tänasel päeval mitmed armastatud kirjanikud.

 

Festivali eesmärk on tõmmata tähelepanu Eesti kirjandusele, kirjanduslikule pärandile ja meie kirjanduslikule avalikule ruumile meie ümber. Sel aastal pole unustatud ka mitmeid armastatud Eesti kirjamehi, kellel täitub sellel aastal ümmargune number – Kalju Lepik 100, Jaan Kross 100, Henrik Visnapuu 130, Vaino Vahik 80, Eduard Vilde 155 ja Johannes Aavik 140. Oodata on ka erinevaid aktsioone: Lennusadam keset tiiki, noore Undi aknateater, Aaviku keelemängud, Lepiku kaugkõne ja palju muud. 

Tallinna panoraam on põnevate teemadega eetris pühapäeviti kell 17.30 TV6-s!

       
Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.