"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Nõmme Kalju koroonapositiivse tõttu isoleeriti 12 ajateenijat (1)
02. september 2020
Scanpix/ Foto on illustreeriv

Leitnant Taavi Laasik kaitseväe pressiosakonnast ütles, et vahipataljoni ajateenija andis eile positiivse koroonaviiruse testi. "Ta ei ole hetkel vahipataljonis. Tegemist on küll vahipataljoni ajateenijaga, kuid ta kuulub Nõmme Kalju ridadesse."

Nõmme Kalju jalgpalliklubi üks koroonapositiivsetest on ka kaitseväe vaipataljoni ajateenija, vahendas BNS. 

Laasik kaitseväe pressiosakonnast ütles, et vahipataljoni ajateenija andis eile positiivse koroonaviiruse testi. “Ta ei ole hetkel vahipataljonis. Tegemist on küll vahipataljoni ajateenijaga, kuid ta kuulub Nõmme Kalju ridadesse. Alates 16. augustist on ta väljaloal seal,” ütles Laasik. 

Ennetavalt isoleeriti 12 inimest, kes olid koroonapositiivse toakaaslased ning eelnevalt omasid temaga kontakti. “Ilmselt mõne päeva jooksul peaksid ka nende testitulemused selguma,” lisas Laasik. 

Kommentaarid (1)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.

olukord
2. sept. 2020 17:55
https://objektiiv.ee/covid-19-varjus-levivad-hulga-tapvamad-haigused/