Venemaa propaganda edu selles seisnebki, et valesid tambitakse järjekindlalt, seal ainult jaburused ongi. Kõige krooniks on aga ütlemine, et Venemaa pole kunagi kellelegi kallale tunginud.

Toomas Alatalu, väliskommentaator
Algas registreerimine õpilaste kirjandusviktoriinile (R)ajunoor (0)
09. september 2020
Albert Truuväärt

Tallinna Keskraamatukogu korraldab 9.‒12. klassidele kirjandusviktoriini (R)ajunoor. Tegemist on põneva ja tempoka turniiriga, mis kestab 31. maini 2021. a ning hõlmab noortekirjanduse erinevaid valdkondi, kooli soovituslikku kirjandust ja lastekirjanduse klassikat.

Kirjandusviktoriinile on oodatud kolmeliikmelised võistkonnad, kes soovivad oma kirjanduslikud teadmised proovile panna. Eelvoorud ja veerandfinaalid toimuvad Tallinna Keskraamatukogu peamajas (Estonia pst 8) ja haruraamatukogudes oktoobrist novembrini, veerandfinaalid 2021. aasta jaanuaris, poolfinaalid märtsis ja finaal mais.

Tallinna Keskraamatukogu noorteteeninduse peaspetsialist Mirjam Kaun kutsub kirjandusviktoriinis kaasa lööma: „Tule kohale, unusta paber ja pliiats – vaja on vaid kiiret taipu ja tugevaid põselihased, sest naerda saab palju.“

Kirjandusviktoriini küsimused on koostatud erinevate raamatute põhjal, nende nimekirja ja osalemistingimustega saab tutvuda siin. Lisainfo ja registreerimine telefonil 683 0914 ja e-posti aadressil noorte@tln.lib.ee. Viktoriini toetavad auhindadega Päikese kirjastusRahva Raamat ja Lipuvabrik.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.