"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Suurbritannias hoogustub koroonaviirusesse nakatumine (0)
13. september 2020
Scanpix/ Foto on illustreeriv

Igapäevaelus on kehtestatud lisapiiranguid - alates esmaspäevast ei või üle kuue inimese koguneda siseruumides ega väljas. Reegli rikkujatele on kehtestatud trahvid. 

Koroonaviiruse tõttu rängalt kannatanud Ühendkuningriigis on nakatumiste arv kolmandat päeva üle 3000 juhtumi, vahendas BNS. Kolme päeva jooksul nakatus kokku üle 10 000 inimese. 

Viirus on selgelt taas hoogu saanud ning päevane nakatumisnäitaja on üle kahe korra kõrgem kui mõne nädala eest. Igapäevaelus on kehtestatud lisapiiranguid – alates esmaspäevast ei või üle kuue inimese koguneda siseruumides ega väljas. Reegli rikkujatele on kehtestatud trahvid. 

Ehkki surmajuhtumeid on praegu vähe, kardetakse, et nakatumiste järsu kasvu tõttu see nii ei jää. Ühendkuningriigis on koroonadiagnoosi saanud 368 504 inimest, COVID-19 tõttu on surnud 41 628 inimest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.