"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Eesti Kontsert palub sügishooajal siseruumides maske kanda (0)
24. september 2020
Ilian Matusihis/ Foto on illustreeriv

"Me hoolime oma publiku tervisest ja tahame samas kõik, et Eesti kultuurielu ei vannuks viirusele alla. Kui kätepesu ja maskikandmine on lihtsaim viis end ja teisi nakatumise eest kaitsta, siis tuleb seda julgelt teha," ütles Eesti Kontserdi juht Kertu Orro.

Eesti Kontsert palub täna algaval sügisesel kontserdihooajal siseruumes maske kanda, vahendas BNS. 

Täna ja homme suurkontsertidega nii Tallinnas, Jõhvis kui ka Pärnus oma hooaja avav Eesti Kontsert palub sel sügisel kõigil kontserdikülastajatel kanda siseruumes võimalusel maske ning jagab isikukaitsevahendid ka kontserdimajades.

“Me hoolime oma publiku tervisest ja tahame samas kõik, et Eesti kultuurielu ei vannuks viirusele alla. Kui kätepesu ja maskikandmine on lihtsaim viis end ja teisi nakatumise eest kaitsta, siis tuleb seda julgelt teha. Meie eesmärk on tagada kultuurikatkestuseta muusikaelu toimimine, teadliku ja vastutustundliku käitumisega saame kõik sellele kaasa aidata,” ütles Eesti Kontserdi juht Kertu Orro.

Lisaks kätepuhastusjaamadele on Eesti Kontserdi korraldatavatel kontsertidel tänasest saadaval ka näomaskid.

Neljapäeval esietendub Estonia kontserdisaalis Veljo Tormise muusikale loodud lavastus “Ringlemisi”, kaastegevad on Liisi Koikson ja Eesti Filharmoonia Kammerkoor. “Ringlemisi” etendub veel reedel Pärnu kontserdimajas ja laupäeval Vanemuise kontserdimajas.

Jõhvi kontserdimajas jõuab neljapäeval Eesti esmaettekandeni Pärdi teose “La Sindone” uusversioon. Laval on Eesti Riiklik Sümfooniaorkester Andres Mustoneni juhatusel, solistid on Arvo Leibur viiulil ja Irina Zahharenkova klaveril.

Reedel on kontsert Tallinnas Estonia kontserdisaalis.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.