"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Pirita Meesteklubi alustab uue hooga (0)
25. september 2020

"Meeste huvi koos tegutsemise vastu ei ole vaibunud, vaid pigem kasvanud. See näitab, et Meesteklubi mõte on Pirita seeniormeestele meeldinud," sõnas Pirita linnaosavanem Tõnis Liinat.

Pirita sotsiaalkeskuse suures saalis kokku saanud Pirita Meesteklubi arutas sügisest tegevust. Klubi plaanib teha väljasõite ja kohtuda huvitavate inimestega.

“Pirita Meesteklubi mehed on hakkamist täis. Eile arutati, mida huvitavat üheskoos teha. Kevadel jäid plaanid koroonaviiruse tõttu katki, kuid meeste huvi koos tegutsemise vastu ei ole vaibunud, vaid pigem kasvanud. See näitab, et Meesteklubi mõte on Pirita seeniormeestele meeldinud,” sõnas Liinat.

Nii otsustasidki aktiivset elu pooldavad eakad mehed, et juba oktoobri keskpaigas minnakse üheskoos vaatama meremuuseumi väljapanekut Paksu Margareetasse. Arutelu käigus selgus, et kodulinnas Tallinnas on palju kohti, kuhu oleks põnev minna just kambakesi, ja pärast nähtu üle arutada. Samuti on mehed väga huvitatud väljapanekutest ja kohtadest, mis tutvustavad sõjaajalugu ja sõjatehnikat ning plaanitakse nende külastamist. Pirita Meesteklubi kutsub külla ka huvitavaid inimesi – ikka selleks, et rohkem teada saada ja arutada erinevatel teemadel. Ning plaanis on kohtuda teiste meesteklubidega. 

Kui algul oli mõte, et Pirita Meesteklubi võiks kokku saada kord kuus, siis juba praegu on lühikese aja peale plaanitud kolm ettevõtmist. “Kui kõik läheb plaanide järgi, siis tuleb meesteklubil väga põnev ja sisukas hooaeg,” sõnas Liinat. 

Pirita Meesteklubi ühendab praegu 13 meest, klubiga on oodatud liituma kõik Pirita tegusad ja uudishimulikud seeniormehed. Huvilistel palume julgelt ühendust võtta e-aadressil klaarika.post@piritavak.ee.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.