"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
VIDEO! Linnapildis on maskikandjaid vähe (0)
28. september 2020
Ilja Matusihis/ Foto on illustreeriv

Kuigi koroonaviiruse teise laine tulekut kardetakse ja üritatakse vältida, näib siiski, et maski kandmine linnapildis pole veel populaarne. Tallinna TV uuris inimestelt, kas ja kus nemad maski kannavad. 

“Ma ei käi väga palju kohtades, kus oleks palju inimesi,” kommenteeris üks naisterahvas oma maski kandmise kogemust. “Ma lähen välismaale, siis pean maski ette panema, aga Eestis peaks kandma võibolla siis, kui käid poes,” nentis naine, et tema poes veel maski siiski ei kanna. 

“Ma hoian distantsi, mistõttu ei pea maski kandma,” kommenteeris teine naisterahvas maski kandmist.

Ka kolmas naisterahvas tõdes, et tema poes maski ei kanna. “Siis hakkan kandma, kui köha tuleb,” kommenteeris ta.

“Ma soovitan kõikidel kanda maski ostukeskustes, transpordis ja ka koolides,” rääkis neljas naisterahvas, kes kandis maski asemel salli. “Siid on naturaalne ja tervislik kiud.”

Viies naisterahvas kandis riidest maski. “Mask välistab viiruse, mis toob raske haiguse,” selgitas ta. 

Kuues naine rääkis, et ka tema poes maski ei kanna, kuna ta läheb inimestest kaugemalt mööda ning ei hinga kellegi poole. “Bussis istun ka üksi ja kui seisan, siis näoga seina poole,” lisas naine, et maski tasub kandma hakata siis, kui bussides on rohkem inimesi.  

Prouaga kaasas olnud meesterahvas nõustus ning lisas, et maski kandmise aeg tuleb üsna pea. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.