"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Täna toimub Põhja-Tallinna vanema vastuvõtt Sõle tänaval (0)
01. oktoober 2020
Ilja Matusihis

"Erinevates asumites avatud välikontoritega oleme liikunud ka rahvale lähemale, mistõttu ongi kodanikel lihtsam tulla välikontori kui linnaosa hoonesse," ütles Põhja-Tallinna linnaosavanem Peeter Järvelaid.

Täna toimub Põhja-Tallinna linnaosa vanema vastuvõtt vabas õhus Sõle tänaval.

“Linnaosavalitsus korraldab üha enam kodanike vastuvõtte kas telefoni teel või vabas õhus. Erinevates asumites avatud välikontoritega oleme liikunud ka rahvale lähemale, mistõttu ongi kodanikel lihtsam tulla välikontori kui linnaosa hoonesse,” ütles Järvelaid. Ta lisas, et selliselt saame vähendada ka viiruse leviku võimalust. 

Järvelaid kutsus põhjatallinlasi esitama oma ettepanekuid ning jagama muresid neljapäeval aadressil Sõle 31, Selveri kaupluse juures.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.