"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Kesklinna asumiseltsid ootavad linnalt terviklahendusi (0)
02. oktoober 2020
Kesklinna LOV

Tallinna Kesklinna vanema Monika Haukanõmme esmakohtumisel linnaosa asumiseltsidega jäi kõlama elanike ootus süsteemsete lahenduste ja enama kaasatuse järele.

“Meie väga sisukaks kujunenud tutvumiskohtumisel rõhutasid linnaosa asumiseltside esindajad ootust terviklike lahenduste järele nii liikluse korraldamisel, teedeehituses kui mujal,“ kommenteeris Kesklinna vanem Monika Haukanõmm. “Süveneme nüüd järgemisi kõneks olnud teemadesse, kohtudes selleks ükshaaval ka eri asumite kogukondadega. Kindlasti saame tõhusama koostööga luua paremat elukeskkonda.“

Kesklinna valitsusel ja asumiseltsidel on aastate vältel kujunenud koostöö, mis lisaks probleemide regulaarsele arutamisele ja traditsioonilistele ühisüritustele on viinud näiteks 2018. aastal ka turvalisusalase kolmepoolse leppe sõlmimiseni politsei osalusel. Seekordsel kohtumisel ei kõlanud asumiseltside esindajatelt etteheiteid avalikule korrale, mis on linnaosavanema hinnangul hea märk.

“Kolmepoolne koostöö piirkonnapolitseinike, asumiseltside ja linnaosavalitsuse vahel on ilmselt hakanud vilja kandma. Samamoodi on äsjase kohtumise valguses vaja sihipärastada tegevust ja kaasatust muudes elanike jaoks olulistes valdkondades,“ märkis Kesklinna vanem.

Monika Haukanõmm asus Kesklinna vanema ametisse 14. septembril.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.