"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
Lääne-Virumaal hukkus veoki ja sõiduauto kokkupõrkes 32-aastane mees (0)
05. oktoober 2020
Ksenija Kurs

"Olenemata sellest, mis manöövri te teostate ning kas liigute pea- või kõrvalteel, tuleb alati olla tähelepanelik ning vajadusel korduvalt veenduda manöövri tegemise turvalisuses," ütles Rakvere patrullitalituse välijuhi abi Tanel Liiv.

Lääne-Virumaal Tapa vallas Loksa külas hukkus täna juhtunud sõiduauto ja veoki kokkupõrkes sõiduautot juhtinud 32-aastane mees, vahendas BNS politsei- ja piirivalveameti pressiesindajat.

Õnnetus juhtus Uudeküla-Väike-Maarja tee teisel kilomeetril. Esialgse info kohaselt sõitis 32-aastase mehe juhitud sõiduauto Volkswagen paremalt poolt ette peateel liikunud Scania veokile ning juhtidel ei õnnestunud kokkupõrget vältida. Sõiduauto roolis olnud mees hukkus sündmuskohal.

Politsei selgitas, et veokit juhtinud 55-aastane mees oli kaine. Sündmuskohal on liiklus häiritud ning korrakaitsjad on kohapeal juhte abistamas.

Liiv palub kõigil liiklusosalistel olla liikluses võimalikult tähelepanelik. “Olenemata sellest, mis manöövri te teostate ning kas liigute pea- või kõrvalteel, tuleb alati olla tähelepanelik ning vajadusel korduvalt veenduda manöövri tegemise turvalisuses, et vältida halvimat. Parem on võtta manöövri teostamisel ajavaru, et turvaliselt koju jõuda,” sõnas Liiv.

Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Tänavu on Lääne-Virumaal juhtunud 43 inimkannatanuga liiklusõnnetust, milles hukkus kolm ning sai viga 54 inimest.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.