"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
Pirivisioon 2020 tõi lavale tulevased laulutähed (0)
09. oktoober 2020

"Noorte lauljate tase on aastatega üha paremaks läinud ja Pirivisioonil laulavadki Pirita parimad noored solistid. Usun, et just Pirivisiooni lavalt saavad tuule tiibadesse uued Karl-Erik Taukarid ja Lenna Kuurmaad," kiitis Pirita linnaosavanem Tõnis Liinat. 

Pirita vaba aja keskuses toimus traditsiooniline laste ja noorte lauluvõistlus Pirivisioon. 19. lauluvõistlusel astus lavale 26 noort lauljat.

“Kui varem on Pirivisioon toimunud kevadel, siis seekord lükkus võistlus kevadise koroonakriisi tõttu sügisesse. See on küll põhjustanud pisut väiksemaarvulise osavõtu, kuid rõõmu, lusti ja laulu on Pirivisiooni laval ikka sama palju nagu igal kevadel on olnud. Noorte lauljate tase on aastatega üha paremaks läinud ja Pirivisioonil laulavadki Pirita parimad noored solistid. Usun, et just Pirivisiooni lavalt saavad tuule tiibadesse uued Karl-Erik Taukarid ja Lenna Kuurmaad,” kiitis Liinat. 

Lapsi ja noori hinnati neljas vanuserühmas: 3–7-aastased, 8–10-aastased, 11–13-aastased ja 14–17-aastased. Esinejaid oli Pirita, Padriku, Pirita Kose ja Adelioni lasteaiast, laulustuudiotest Sinilill ja Lõoke, Musamari Koorikoolist, Hanna-Liina Võsa Muusikakoolist, Merivälja koolist, Tallinna muusikakeskkoolist, Maire Eliste Muusikakoolist ja Pirita majandusgümnaasiumist. Noored lauljad esitasid peamiselt Eesti heliloojate kirjutatud laule.

Noori lauljaid hindas väärikas žürii koosseisus kauaaegne muusik ja helilooja Tiit Kõrvits, pikaaegne tele- ja raadioajakirjanik, laulja ja laulusõnade autor Reet Linna ning Viimsi kooli muusikaõpetaja ja koorijuht, huvikooli Collegium Eruditionis lauluõpetaja Mari-Liis Rahumets.

Kolme noorema vanusegrupi kolm paremat noort lauljat saavad taas lavale astuda Tähtede lava Tallinna eelvoorus.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.