"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
VIDEO! Eesti Punane Rist saatis Ukrainasse lasteasju ja esmaabitarbeid (0)
12. oktoober 2020

"See annetus tuleb südamest ja kannab sooja tunde Ukraina sõjaväelasteni, samuti nende peredeni. Selle tähendus ja tähtsus on mitmes mõttes suur," kinnitas Ukraina kaitseatašee Baltikumis kolonel Oleksandr Koberskyi.

 

Abipalvega pöördus mõne kuu eest Punase Risti poole Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis, humanitaarsaadetis läks teele täna. Mitu tuhat elastiksidet, neli elustamisnukku, hügieenivahendid, sadakond raamatut, mänguasjad ja riided jõuavad Kiievisse mõne nädala jooksul.  

“Eesti Punane Rist on ka varem Ukraina-suunal tegutsenud, koolitasime seal esmaabiõpetajaid. On hea meel, et meie poole pöörduti ja saime aidata. Saadetisega koos läheb teele oluline sõnum: me hoolime ja toetame,” märkis Eesti Punase Risti president Harri Viik.

“See annetus tuleb südamest ja kannab sooja tunde Ukraina sõjaväelasteni, samuti nende peredeni. Selle tähendus ja tähtsus on mitmes mõttes suur,” kinnitas saadetise üleandmisel Koberskyi. Eesti-Ukraina parlamendirühma esimees Johannes Kert lisas: “Ka väikesel riigil on võimalik aidata. Me veel näeme Ukrainat säramas.”

Saadetise andsid üle Eesti Punase Risti president Harri Viik ja peasekretär Arvi Perv. Vastu võtsid selle Ukraina kaitseatašee Baltikumis Oleksandr Koberskyi, Eesti-Ukraina parlamendirühma esimees Johannes Kert, Ukraina Organisatsioonide Assotsiatsioon Eestis juhatuse esimees Vladimir Palamar ning Tiiu Mõtus Eesti Välisministeeriumi arengukoostöö- ja humanitaarabi büroost.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.