"Kõik head või halvad asjad maailmas on kiiksuga inimeste tehtud."

Urmas Sõõrumaa, ärimees
TÄNA TV3 EETRIS "TALLINNA KODANIKUD": ilus elu laenatud raha eest! (0)
14. oktoober 2020
TV3

TV3 saates "Tallinna kodanikud" kell 22.30 uurib saatejuht Neeme Raud, kes on süüdi, kui end lõhki laename? Me ise või laenuandjad? Ja kas tõesti on nii, et kui üksikisikud peavad oma laenud tagasi maksma kehtivad riikidele teised standardid, nagu väitis “Tallinna kodanikes” endine pangajuht Indrek Neivelt? Räägime laenu-temaatika puust ja punasest lahti parimate ekspertidega.

Stuudios LHV Panga juhatuse esimees Erki Kilu, Finantsinspektsiooni juhatuse esimees Kilvar Kessler ja pankrotihaldur Toomas Saarma. 

Uurime ka: miks ja kuidas on Tallinn otsustanud võlaprobleemide kätte sattunuid aidata. Intervjuu annab Tallinna Sotsiaaltöö Keskuse võlanõustaja.

Eesti autorid tunnevad, et neid kasutatakse ära! Üldrahvalik õhkamine, et oh kui ilusad teosed loojate arveid ei maksa! Miks autorite arvel endale tasuta lõunaid lubame? Vaiko Eplik, Eesti Autorite Ühingu uus juht otsustas korra majja lüüa ja tuleb stuudiosse õigluse jalule seadmist selgitama.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.