"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TRISTAN: tavalisi asju tuleb paremini tähele panna (0)
16. oktoober 2020
Rene Suurkaev

"Asi pole vist niivõrd erakordsetes plaanides, vaid selles, kuidas tavalisi asju paremini tähele panna," arutles 43-aastane Tristan selle üle, kuidas ka koroona ajal, kui reisida ei saa, teha lõbusaid asju.

“Ma tahaks minna kuhugi metsa seenele,” ütles 6-aastane Freia lõbusalt. “Me ei ole saanud minna välismaale ega ka näiteks matkadele,” lisas Freia.

Siiski vaevas teda üks olulisem mure. “Kas Jõuluvanal on ka koroona?”

“Asi pole vist niivõrd erakordsetes plaanides, vaid selles, kuidas tavalisi asju paremini tähele panna,” arutles Tristan selle üle, kuidas ka koroona ajal teha lõbusaid asju. “Näiteks väga ilus päikeseloojang oli täna üle Liivalaia tänava,” tõi ta näiteks. 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.