"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
IduEDU festivalil osales üle 6000 külastaja (0)
27. oktoober 2020
Albert Truuväärt

Tänavune moodsa õppimise festival iduEDU toimus virtuaalselt ja põnevatest haridusuuendustest ning distantsõppeteemalistest aruteludest sai seetõttu osa rekordarv inimesi.

20. oktoobril toimus moodsa õppimise festival iduEDU 2020, mis tõi virtuaalruumis kokku enam kui 6000 haridushuvilist.

Tänavune moodsa õppimise festival iduEDU toimus virtuaalselt ja põnevatest haridusuuendustest ning distantsõppeteemalistest aruteludest sai seetõttu osa rekordarv inimesi. iduEDU toimus juba kolmandat korda ning iga aastaga on huviliste arv jõudsalt tõusnud. 

Festivali korraldajad – Tallinna Haridusamet,  HITSA, Tallinna Ülikool, eKool, Tallinna Reaalkool, Tallinna Inglise Kolledž, Tallinna Kesklinna Põhikool, Tallinna Keskraamatukogu, Junior Achievement Eesti ja Startup Estonia – tänavad kõiki õpilasi, lapsevanemaid, õpetajaid, direktoreid ja teisi, kes festivalil osalesid.

Erilist tänu väärivad aga kõik, kes andsid oma panuse festivali õnnestumisse. Kokku 10 töötuba, 56 haridusuuenduse ideed, ettekandeid, ekspertide debatte, meeleolukat lõpukontserti ja kõike muud põnevat ei oleks toimunud ilma nende inimeste tööta. 

Tegusat päeva jäävad meenutama iduEDU 2020 videosalvestis ning haridusuuenduste digiraamat

Järgmisel aastal toimub moodsa õppimise festival iduEDU samal ajal – sügisesel koolivaheajal.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.