"“Maksuküüru kaotamine ja rikastele raha juurde andmine tähendab, et veel rohkem asju jääb riigis tegemata."

Heido Vitsur, majandusteadlane
TÄNA TV3 EETRIS "TALLINNA KODANIKUD": Kas Tallinn peab jälle hakkama kohustuslikus korras pagulasi vastu võtma? (0)
28. oktoober 2020

Täna õhtul kell 22.30 saates "Tallinna kodanikud": kas Euroopa Liit kavatseb liikemesriikidele kehtestada uused kvoodid pagulaste vastuvõtmiseks? Millised arutelud käivad sel teemal Brüsselis? 

Stuudios on Euroopa Parlamendi saadikud Urmas Paet ja Jaak Madison. Kas Tallinn oleks omalt poolt uute pagulaste tulekuks valmis? Teemat kommenteerib abilinnapea Betina Beškina. Millega tegeleb Tallinnas asuv Pagulusabi?

Covidi aegsed katkestused tekitasid hirmu, et meie noorte haridusse jääb mitmeid lünki. Uurime, kas pärast koolivaheaega on normaalne õppetöö kõigis koolides nüüd taastunud ning kuidas seotakse hariduse andmist majanduses toimuvate arengutega. Pikema stuudiointervjuu annab Haridus-ja Noorteameti juht Ulla Illison.

Eesti filmil on nähtavalt head ajad. Kinodesse jõudvaid uusi Eesti filme, ja neid on ridamisi, tutvustab ja kodumaisele filmindusele riigi poolt eraldatud summadest kõneleb stuudios Eesti Filmi Instituudi juhataja Edith Sepp.

 

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.