"Viimastel aegadel on hea tendents, et me pole vägivaldsed taimede vastu. Need haigused, kus sul oli õhtul vaja Roosimäele minna ja pruudile sülem roose murda – see on läinud."

Ain Järve, Kadrioru pargi juhataja
VIDEO! Tallinna ja erasektori koostöös võib Kakumäel valmida eralasteaed ja –põhikool (0)
28. oktoober 2020
Rene Suurkaev/ Foto on illustreeriv

"Kolm aastat tagasi rajasime piirkonda esimese lasteaia ja nüüd saab kodulähedases lasteaias käia üle 140 lapse. Antud piirkonnas on nõudlus lasteaia- ja koolikohtade järgi tänastest võimalustest suurem," tõdes Haabersti linnaosavanem Andre Hanimägi.

Tallinna Linnavalitsus otsustas seada Tallinna linna omandis olevatele Tiskre tee 21 ning Tiskre tee 21a kinnisasjadele läbirääkimistega pakkumise korras tähtajalise ja tasulise hoonestusõiguse lasteaia- või lasteaed-põhikooli rajamiseks. 

Hanimägi sõnas, et Kakumäe-Vismeistri-Tiskre piirkond on jõudsalt arenenud ning on osutunud hinnatud elupaigaks noortele peredele. “Kolm aastat tagasi rajasime piirkonda esimese lasteaia ja nüüd saab kodulähedases lasteaias käia üle 140 lapse. Antud piirkonnas on nõudlus lasteaia- ja koolikohtade järgi tänastest võimalustest suurem, mistõttu otsime aktiivselt võimalusi lasteaia- ja koolikohtade lisamiseks, sealhulgas erasektori kaasabil,” selgitas linnaosavanem.

“Tallinna Linnavaraamet kuulutab novembris välja hoonestusõiguse seadmise konkursi, kus ootab huvitatud ettevõtetelt Tiskre tee 21 ja Tiskre tee 21a kinnisasjadele ehitatava lasteaia või lasteaed-põhikooli ja parkla eskiislahendust koos illustratsiooni ja seletuskirjaga,” ütles Hanimägi ning avaldas lootust, et läbirääkimiste faasi jõutakse juba uue aasta alguses. 

Linnaosavanem jätkas, et lasteaia või lasteaed–põhikooli rajamine võiks jääda perioodi oktoober 2022 – aprill 2024. “Tallinna Keskkonna- ja Kommunaalametil tellimusel rekonstrueeritakse hiljemalt 2021. aasta lõpuks ka Tiskre tee 21 ja Kakumäe tee vaheline Tiskre tee lõik koos tänavavalgustusega,” lõpetas linnaosavanem.

Kommentaarid (0)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid vajutades linki “Sobimatu”!

Postitades kommentaari nõustud reeglitega.